Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

07. travnja 2019.

Humanitarna akcija povodom Svjetskog dana zdravlja: Biciklisti prikupili 3.260 kuna za udrugu “Veliko srce Malom srcu”

Klub za ekspedicionizam i sport Virovitica organizirao je, u suradnji s udrugom Veliko srce Malom srcu, biciklijadu humanitarnog karaktera, a povodom Svjetskog dana zdravlja. Start biciklijade bio je na novouređenoj šetnici ispred gimnazije, a okupilo se stotinjak biciklista svih uzrasta. Cilj biciklijade bio je u parku u Suhopolju gdje je organiziran ručak za sve sudionike.

Na ovoj humanitarnoj biciklijadi prikupljeno je 3.260 kuna, a dodatnih 1.000 kuna donirala je i Turistička zajednica općine Suhopolje te će kompletan iznos biti predan predstavniku udruge Veliko srce Malom srcu. Udruga Veliko srce Malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Osnovana je 1994. godine u Zagrebu kao takva je jedna od najstarijih u Hrvatskoj.

Partneri biciklijade bili su Virovitičko-podravska županija, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije, Sportska zajednica grada Virovitice, Turistička zajednica Opčine Suhopolje i Diba d.o.o. Suhopolje. (www.icv.hr, mr, foto: M. Rođak & D. Buketa)

Share Button