Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

26. rujna 2006.

Virovitičko – podravskoj županiji Zlatna povelja sajma Eko etno Hrvatska 2006.

Najveće priznanje manifestacije Eko Etno Hrvatska osvojila je Virovitičko – podravska županija. Naime, Virovitičko – podravska županija na ovogodišnjem Eko Etnu Hrvatska 2006. na kojem je nastupilo sedamnaest županija, osvojila je Zlatnu povelju, nagradu koja se dodjeljuje za ukupan nastup jedne županije, za najbolji nastup kojim se jedna županija.

Prošle godine ovu, najvredniju nagradu, osvojila je Krapinsko – zagorska županija. Nagradu je, iz ruku ministra MUP-a Ivice Kirina, primio župan Virovitičko – podravske županije, Zvonimir Šimić koji se zahvalio mnogobrojnim uzvanicima u kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.
– Za mene je ovo veliko iznenađenje, ali svakako veliko priznanje svima onima koji su sudjelovali u ukupnom nastupu Virovitičko – podravske županije. Iskreno im se zahvaljujem, kao i organizatorima, komisiji koja je jednoglasno donijela odluku u našu korist. Ovo je veliko priznanje Virovitičko – podravskoj županiji, ali i odgovornost na svima nama da za buduće generacije sačuvamo sve one ljepote koje imamo. Hrvatska ima što pokazati cijelom svijetu i u tome treba ustrajati. Nagodinu očekujem još bolji Eko-Etno – kazao je Zvonimir Šimić.

Uz župana Šimića, pobjedi na 4. izložbi proizvoda i usluga ruralnih područja Eko – etno Hrvatska, s područja naše županije, između ostalih su nazočili: predsjednik županijske skupštine Stjepan Feketić, zamjenik župana Zvonimir Koić, Sanja Kirin, predsjednica kluba vijećnika HDZ-HSLS u županijskoj Skupštini, supruga župana Jelena Šimić, poduzetnik Zoran Prajo sa suprugom, Jasna Abramović,stručna suradnica u službi za europske integracije i regionalni razvoj Virovitičko – podravske županije, Edita Žgela, stručna suradnica u Uredu župana,…

Share Button