Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. listopada 2006.

Župan Zvonimir Šimić zaželio uspješnu akademsku godinu studentima Stručnog studija drvne tehnologije

Uz nazočnost prodekanice i voditeljice Stručnog studija drvne tehnologije u Virovitici, Ružice Beljo – Lučić, te svih profesora, započela je druga godina navedenog studija.
– Želim vam mnogo sreće i u ovoj godini. Moram vas pohvaliti kao iznimno dobru generaciju po prolaznosti. Osim toga, želim ovom prigodom pozdraviti i župana Zvonimira Šimića, koji je najzaslužniji za nastanak ovog studija – kazala je Ružica Beljo Lučić.
Potom se nazočnim studentima i profesorima obratio i župan Zvonimir Šimić
– Vi ste generacija koja će biti upisana zlatnim slovima, jer ćete biti prva generacija virovitičkih studenata koja će diplomu steći u svojoj županiji, u svom gradu. Iznimno smo ponosni na to, ali i na vas, jer vi ste svojim znanjem i prolaznošću pokazali da smo pogodili s osnivanjem Stručnog studija drvne tehnologije u Virovitici.

Nadamo se da ćemo dobiti i dopusnicu za Visoku školu za informatiku i menadžment u turizmu, a iduće godine bi, prema obećanju resornog ministra, Virovitica trebala dobiti Veleučilište čime bi znanje u Virovitičko – podravskoj županiji podigli na još jedan viši nivo – zaključio je župan Virovitičko – podravske županije, te osim toga zahvalio se profesorima na nesebičnom radu u poučavanju studenata, te svima onima koji sudjeluju u radu Stručnog studija drvne tehnologije u Virovitici.

Share Button