Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. listopada 2006.

Čelnici Virovitičko – podravske županije na svečanosti Dana općine Lukač

Čelnici Virovitičko – podravske županije, župan Zvonimir Šimić, njegov zamjenik, Zvonimir Koić, te predsjednik Skupštine, Stjepan Feketić, nazočili su svečanoj proslavi Dana općine Lukač.

Osim njih na svečanoj sjednici Općinskog vijeća, gdje su podijeljena priznanja zaslužnima, bili su, između ostalih i pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Stjepan Mikolčić, gradonačelnik Virovitice Zvonko Kožnjak, niz načelnika općina s područja Županije.

Svečanom sjednicom predsjedavao je predsjednik općinskog Vijeća Franjo Kostelac, a nazočnima se osim toga, obratio i načelnik općine Lukač, Ðuro Bukvić. U govoru je naglasio uspjehe u dosadašnjem radu i nagovijestio nove zadaće kojima će se dodatno poboljšati uvjeti za rad i život u općini Lukač. Svečanom skupu se obratio i župan Virovitičko – podravske županije, koji je čestitao dan općine Lukač, odnosno blagdan svetog Luke, naglasivši, između ostalog kako će Županija i nadalje pomagati razvoju ne samo ove općine, već i cijele Virovitičko – podravske županije. Po završetku sjednice, okupljeni su u holu osnovne škole u Gornjem Bazju vidjeli prigodan kulturno umjetnički program. Inače, već ovaj tjedan, svečano je obilježavanje dana općine Lukač, započelo otvaranjem ceste Veliko Polje – Katinka, te Ljekarne u vlasništvu Franje Grgića u Gornjem Bazju.

Share Button