Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

26. siječnja 2007.

Rukometašice TVIN Trgocentra u posjetu županu dr. Stjepanu Feketiću

Izaslanstvo Ženskog rukometnog kluba TVIN Trgocentar, u kojem su bili: predsjednik Slobodan Jančevski, trener Zdenko Kordi, tajnik Mario Šolc, te igračice, Maja Maloča, Andreja Hrg i Zdenka Premužić, boravili su danas u radnom posjetu Virovitičko – podravskoj županiji gdje ih je primio župan dr. Stjepan Feketić.
Predsjednik TVIN Trgocentra, Slobodan Jančevski izvijestio je župana Feketića o radu u mlađim dobnim uzrastima, posljednjim uspjesima na međunarodnom planu, gdje su se Virovitičanke plasirale u 4. kolo Kupa kupova, ali i o problemima koji dolaze s visokim ambicijama ako se želi ostati u vrhu hrvatskog rukometa. Govorio je i o stvarnoj vrijednosti kluba koji je postao sinonim za uspješan sportski kolektiv ovoj regiji, odnosno da je TVIN Trgocentar prepoznatljiv brand i Virovitice i Virovitičko – podravske županije.

Župan dr. Stjepan Feketić govorio je kako je Virovitica oduvijek bila poznata po rukometu koji ima dugačku tradiciju. Istaknuo je kako se nada da će i Jedinice lokalne samouprave, ali i Virovitičko – podravska županija, te grad Virovitica, ali i gospodarski te privredni subjekti pronaći svoj interes sudjelovanja u projektu TVIN Trgocentra, u čemu će Županija zasigurno pripomoći. Tom je prigodom predsjednik Virovitičanki, županu Feketiću predao poklon, rukometnu loptu sa svim potpisima aktualnim rukometnih reprezentativaca koji nastupaju na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.
Inače, sutra rukometašicama počinje nastavak prvenstva u Prvoj Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene, kada će od 19 sati na svom terenu igrati utakmicu 12. kola protiv Zameta.

Share Button