Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

07. ožujka 2007.

Veleposlanstvo Japana doniralo Domu zdravlja Virovitičko – podravske županije 57.145 eura

U veleposlanstvu Japana u Republici Hrvatskoj, jučer je potpisan ugovor o donaciji između veleposlanika Japana, Tetsuhisu Shirakawe i ravnatelja Doma zdravlja Virovitičko – podravske županije, Tomislava Bobana, te u nazočnosti župana Virovitičko – podravske županije, dr. Stjepan Feketića, koji se prigodnim govorom obratio nazočnima.
– Izuzetno sam sretan što sam danas prisustvovao, kao čelnik Virovitičko – podravske županije, potpisivanju Ugovora o donaciji Japanske vlade za nabavku medicinske opreme za opremanje ambulante u Voćinu. Drago mi je, da je prijateljski narod Japana prepoznao potrebe naše u Domovinskom ratu najrazrušenije Općine, te svojom izdašnom pomoći u nekoliko navrata i te kako pomogao u njezinom oporavku – kazao je župan Feketić i pozvao veleposlanika Tetsuhisu Shirakawu da posjetu našu Županiju.
Ugovor o donaciji iznosi 57.145 eura, koje veleposlanstvo Japana nepovratno daruje za Ambulantu u Voćinu odnosno za potrebnu opremu. To je ujedno nastavak odlične suradnje Virovitičko – podravska županije i Japana. Potpisivanju ugovora nazočio je i načelnik općine Voćin Viktor Andrejević.

Share Button