Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. travnja 2007.

Na Državno natjecanje putuju učenici OŠ Špišić Bukovice

U virovitičkoj Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić održano je natjecanje “Sigurno u prometu” koje se po petnaesti put. Na ovogodišnjem županijskom natjecanju sudjelovale su ekipe iz šest osnovnih škola, a izvan konkurencije sudjelovali su i učenici Osnovne škole Virovitica. Natjecatelje su pozdravili ravnatelj škole domaćina Josip Strmečki, tajnik HAK-a Autokluba Virovitica Ivica Vargović, predstavnik HAK-a Zlatko Bočkal, načelnik PU Virovitičko – podravske Slavko Kopjar, gradski pročelnik Marc Šojat i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko – podravske županije, Vesna Bredeković, koja je i otvorila natjecanje.

Nakon teoretskog dijela natjecanja i vožnje spretnosti proglašeni su pobjednici. U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto je osvojila OŠ Augusta Cesarca iz Špišić Bukovice, druga je OŠ Gradina, treća OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica, četvrta OŠ Petra Preradovića Pitomača, peta OŠ Ivana Gorana Kovačića Zdenci i šesta OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje.
Na državnom prvenstvu u Puli od 25. do 28 svibnja Virovitičko – podravsku županiju u konkurenciji djevojčica predstavljat će prvoplasirana Marta Pokupić iz Špišić Bukovice i drugoplasirana Ema Brijačak iz Gradine, a rezerva će biti trećeplasirana Ivana Starčević iz Pitomače. U konkurenciji dječaka nastupit će prvoplasirani Ivan Pernar i drugoplasirani Anto Vidošević, obojica iz Špišić Bukovice, a rezerva je trećeplasirani Bruno Košutić iz Gradine. (kp)

Share Button