Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. svibnja 2007.

Župan dr. Stjepan Feketić i zamjenik Zvonimir Šimić primili u državne prvakinje iz tenisa i krosa

U maloj vijećnici Virovitičko – podravske županije, danas su župan Virovitičko – podravske županije, dr. Stjepan Feketić, njegov zamjenik Zvonimir Šimić i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, Vesna Bedeković, primili državne prvakinje u krosu iz Srednje škole Marka Marulića iz Slatine koje su kao članice Školsko športskog društva Marul, na Prvenstvu Hrvatske u krosu koje se održavalo u Rovinju, u sastavu Veronika Jaković, Andreja Varga i Tanja Buneta, osvojile prvo mjesto, te državne prvakinje iz tenisa, učenice Osnovne škole Vladimir Nazor iz Virovitice, u sastavu, Iva Jančevski, Sabina Jerešić i Ivona Lovreković, koje su također u Rovinju bile najbolje.

U njihovoj pratnji uz mentore, bio je tajnik Zajednice sportskih udruga i saveza Virovitičko – podravske županije Želimir Holer, Predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Virovitice Dražen Lovreković, ravnateljica Srednje škole Marka Marulića, Željka Korlević i ravnateljica Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica, Sanjica Samac. Župan dr. Stjepan Feketić je izrazio zadovoljstvo s rezultatima sportaša, te im i u budućnosti poželio mnogo uspjeha. Osim toga važnost navedenih rezultata, naglasili su i zamjenik župana Zvonimir Šimić i pročelnica Vesna Bedeković, poželivši sportašima uspjehu budućnosti.
Osim toga, na državnim smotrama, ŠŠD Sokol iz Pitomače (OŠ Petra Preradovića) osvojio je 4. mjestu u rukometu za djevojčice. Dječaci ŠŠD Mladost (OŠ Suhopolje) osvojili su šesto mjesto u streljaštvu. Djevojčice ŠŠD IBM Virovitica (OŠ IBM Virovitica), bile su 7. na PH u streljaštvu. Dječaci ŠŠD Mladost (OŠ Vladimir Nazor Virovitica) bili su 7. u tenisu. Osim toga, djevojčice ŠŠD IBM (OŠ IBM Virovitica) bile su osme u tenisu. U stolnom tenisu djevojčice ŠŠD IBM (OŠ IBM Virovitica) osvojile su 9. mjesto. Istodobno, u plivanju, djevojčice ŠŠD Mladost (OŠ Vladimir Nazor Virovitica) su bile 7., a dječaci ŠŠD Mladost (OŠ Vladimir Nazor Virovitica) su u plivanju bili 12. Djevojčice ŠŠD IBM iz OŠ IBM Orahovice, na PH su osvojile 6. mjesto u šahu.

Share Button