Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. rujna 2007.

Djeca iz OŠ Plitvička jezera posjetila Virovitičko – podravsku županiju

Župan Virovitičko – podravske županije, dr. Stjepan Feketić, primio je u posjet djecu koja sudjeluju u projektu “Putovanja”, projektu Hrvatske radio televizije u kojem se razmjenjuju učenici osmih razreda osnovnih škola. Župana su posjetila djeca iz Osnovne škole Plitvička jezera (Julijana Bičanić, Nikolina Gaši i Dragana Rosandić), te njihove vršnjakinje iz škole domaćina (OŠ Eugena Kumičića, Slatina) – Antonia Zeman, Marija Srbić, Mirta Tomljanović. U njihovoj pratnji bile su ravnateljica OŠ Eugenak Kumičića, Božica Majhen i voditeljica, učiteljica povijesti, Ðurđica Delić. Osim toga, prijemu je bila nazočna i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko – podravske županije, Vesna Bedeković. Djeca iz Plitvica u Slatini su boravila tjedan dana, a isto toliko će slatinske osnovnoškolke boraviti u OŠ Plitvička jezera. Prigodom posjete, župan Virovitičko – podravske županije, dr. Stjepan Feketić je kazao:
– Ovo je dobar program u kojem je cilj upoznati djecu s različitostima i bogatstvima Hrvatske, ovom prigodom Virovitičko – podravske županije.
Osim toga, župan dr. Stjepan Feketić je odgovarao na upite djece, upoznavši ih s najvažnijim karakteristikama Virovitičko – podravske županije.

Share Button