Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. rujna 2010.

Svečano uručeni ključevi stanarima nove zgrade POS-a u Virovitici

U virovitičkom Južnom bloku održana je prigodna svečanost primopredaje ključeva stanova višestambene zgrade POS-a. Višestambena zgrada koju čini 20 stanova, ukupne površine 1.253 četvorna metra namijenjena  je mladim obiteljima prema programu poticane stanogradnje.

Ugovorom koji je Grad Virovitica potpisao s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama Grad Virovitica je u svrhu izgradnje stambene građevine, darovao i pripremio zemljište za izgradnju , uredio javne pristupne površine, parkirališta, javnu rasvjetu. Grad je o svom trošku izveo priključenje građevine na komunalnu infrastrukturu počevši od pitke vode, kanalizacije i plina, te priključak električne i telekomunikacijske mreže kao i troškove komunalnog i vodnog doprinosa.

Vrijednost gradskog ulaganja iznosila je oko 2.700.000 kuna što je u konačnici rezultiralo jednom od najnižih cijena koju APN nudi u Republici Hrvatskoj.

Svečanosti su između ostalog nazočili saborski zastupnik Josip Đakić, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, njegov zamjenik Zdravko Dijaković, direktor APN-a Grga Ivezića, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji su tom prigodom predali ključeve vlasnicima novih stanova: Draženu Gladoviću, Danijelu Gašpariću, Krešimiru Jurlini, Biljani Popović, Goranu Đuraseviću, Nedi Carević, Mirjani Đurđević, Vlasti Petrinjak, Sandri Kostić i Dinku Miklaužiću. (www.virovitica.hr)

no images were found

Share Button