Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

01. studenoga 2010.

U Slatini humanitarni koncert – Hrvatska traži zvijezdu uz Vilibalda Kovača, Maju Malić,…

Zanimljivo će 16. listopada biti u Sportskoj dvorani Marka Marulića Slatina. Naime, u organizaciji Leo kluba Slatina, koji je osnovan u proljeće 2010. godine i koji okuplja dvadesetak slatinskih srednjoškolki i srednjoškolaca, lokalnoj će se javnosti predstaviti velikom glazbenom akcijom humanitarnog karaktera. Naime u subotu, 16. listopada 2010. godine organiziraju humanitarni koncert aktualnih finalista RTL-ovog showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Nastupit će Vilibald Kovač, Juraj Jurlina, Duje stanišić i Maja Malić. Cjelokupan prihod ostvaren prodajom ulaznica mlade lavice i lavovi darovat će za pokrivanje troškova logopedskih terapijskih vježbi dvojici dječaka kojima su nakon ugradnje umjetne pužnice, neophodne navedene vježbe, kako bi učinak ugradnje pužnica bio što efikasniji.

Dječaci su braća u jednoj obitelji iz okolice Slatine i kod obojice je u najranijoj dobi ustanovljen gubitak sluha. Obzirom da zdravstveno osiguranje ne pokriva dostatne potrebe terapijskih vježbi, uključivanje Leo kluba u postupak njihovog oporavka svakako je plemenit čin vrijedan svih pohvala i podrške. Članice i članovi Leo kluba Slatina pozivaju vas da kupnjom ulaznice i svojim dolaskom na ovaj humanitarni koncert podržite akciju.

Koncert će se održati u subotu, 16. listopada 2010. godine u Sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića, s početkom u 19,00 sati.

Share Button