Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

28. prosinca 2010.

Viro donirao 55,000,00 kuna vrijednu opremu dječjem odjelu Opće bolnice Virovitica

Tvornica šećera Viro donirala je dječjem odjelu bolnice u Virovitici opremu u vrijednosti pedeset i pet tisuća kuna kako bi se dječjem odjelu kupile igračke koje bi najmlađim bolesnicima uljepšale dane koje provode u bolnici. Svečanom uručivanju donacije prisustvovao je predsjednik i član Uprave Tvornice Viro Željko Zadro, ravnateljica Opće bolnice Virovitica Ana Bajer-Feketić i šefica odjela za dječje bolesti Edita Smiljanić. Kao najuspješnija velika tvrtka u Virovitičko-podravskoj županiji Viro tvornica šećera ima veliki utjecaj na agrarnu proizvodnju i jačanje gospodarstva.

– U svom svakodnevnom poslovanju Viro prvenstveno nastoji biti odgovoran partner kako prema svojim zaposlenicima, kupcima i dobavljačima tako i prema lokalnoj zajednici. Samo odgovorno poslovanje u skladu s načelima održivog razvoja može osigurati stabilan rast kompanije što nadalje pridonosi razvoju cjelokupnog hrvatskog društva – izjavio je Željko Zadro prilikom uručenja donacije.

– Od srca se zahvaljujemo tvornici Viro što nam je ovom donacijom olakšala svakodnevni rad s našim najmanjima a njima uljepšala bolničke dane igračkama kojima se svako dijete najviše veseli. Ovo je zasigurno najljepši poklon za Božić koji smo mogli dobiti jer znatno mijenja uvjete rada liječnika i sestara na odjelu – izjavila je šefica Dječjeg odjela OB Virovitica Edita Smiljanić. (www.virovitica.net)

Share Button