Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

29. siječnja 2011.

Grad Slatina nastavlja suradnju s liječnicima specijalistima, a obnovit će se i slatinska pedijatrija

U prostorijama Gradske uprave Slatina, gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš održao je sastanak s ravnateljicom Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, Grozdom Jelovečki, na kojem je istaknuta dosadašnja dobra suradnja između Grada i Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Kao i proteklih godina, i za 2011. godinu Grad Slatina i Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije, potpisat će Ugovor o poslovnoj suradnji, kojim će se organizirati specijalističko – konzilijarna zaštita u Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije, Ispostavi Slatina.

Prema navedenom Ugovoru, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije, obvezuje se organizirati specijalističko – konzilijarnu zaštitu u Ispostavi Slatina s tri liječnika specijaliste, i to sukladno potrebama Ispostave, dok će Grad Slatina za navedene usluge u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2011. godina, Domu zdravlja platiti iznos od 120.000,00 kuna. Ravnateljica Jelovečki najavila je otvaranje novo uređene pedijatrije u prostorima slatinskog Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, a i skoru primopredaju novog ambulantnog vozila dar Virovitičko-podravske županije slatinskom Domu zdravlja.

Inače, novi prostori slatinske pedijatrije biti će potpuno prilagođeni potrebama djece i njihovih roditelja, osvježeni likovnim izričajem slatinskog slikara Darka Venusa – Muppeta, te potpuno opremljeni novim namještajem i potrebitom medicinskom opremom. (www.slatina.hr)

Share Button