Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. ožujka 2011.

Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić posjetio Grad Orahovicu i tvrtku Čelik remont

Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić u radnom je posjetu Orahovici obišao Gradsku upravu, održao sastanak s gradonačelnikom Orahovice Josipom Nemecom te posjetio proizvodni pogon orahovačke tvrtke ”Čelik Remont”.

– Suradnja s Virovitičko-podravskom županijom i županom Tolušićem je na istinski visokom nivou. Mogu reći da grad i županija nikada ovako dobro i plodno nisu surađivali. Upoznali smo župana s projektima koje ćemo ove godine provesti na području grada, gdje naravno kao i do sada očekujemo pomoć županije – rekao je gradonačelnik Orahovice Josip Nemec.

Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić izrazito se pohvalno izrazio o gradu Orahovici.

– Orahovica je po mnogo čemu prvi grad u Županiji. Od gospodarstva i turizma i mnogih drugih grana. U Orahovicu dolazim i kao župan i kao prijatelj, jer naš odnos je uvijek maksimalno korektan i prijateljski. Drago mi je da sam obišao proizvodni pogon tvrtke ”Čelik remont”, jedne od bolje stojećih tvrtki u gradu Orahovici te se upoznao s njihovim tekućim problemima u kojima ćemo nastojati pomoći u skladu naših mogućnosti. Želimo kao županija upoznati sva županijska gospodarstva i pomagati koliko možemo, stoga je ovaj posjet Orahovici upravo išao u tome smjeru.

Tvrtka ”Čelik Remont” je tvrtka koja se bavi proizvodnjom čeličnih konstrukcija u građevinarstvu… (vg, www.orahovica.hr)

Share Button