Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. ožujka 2011.

Otvorena tri natječaja u okviru Programa Europske Unije za zapošljavanje i socijalnu solidarnost – PROGRESS

Na službenoj Internet stranici Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva (www.mingorp.hr) u rubrici „Natječaji“, mogu se pronaći tri nova natječaja u okviru Programa Europske Unije za zapošljavanje i socijalnu solidarnost – PROGRESS . Natječaji su prvenstveno namijenjeni socijalnim partnerima te organizacijama koje se bave socijalnim dijalogom ali sudjelovati mogu i sveučilišta, specijalizirani instituti, lokalna i regionalna samouprava, državne vlasti i sl. U okviru PROGRESS-a objavljena su tri natječaja odnosno: Industrijski odnosi i socijalni dijalog; Mjere informiranja i obuke za radničke organizacije; Informiranje, konzultacije i sudjelovanje predstavnika poduzetništva.

Kako je PROGRESS centraliziran program, prijava se podnosi izravno Europskoj komisiji putem obrazaca dostupnih na web stranici PROGRESS-a, odnosno (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=327).

Detaljnije informacije mogu se dobiti na službenoj Internet stranici Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva (www.mingorp.hr), službenoj Internet stranici VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (www.ravidra.hr), dok se tekstovi navedenih natječaja mogu pronaći i na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji“.

Share Button