Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. svibnja 2011.

Održan susret gospodarstvenika s područja Virovitičko-podravske županije s glavnim urednikom Privrednog vjesnika

U prostorima HGK Županijske komore Virovitica, održan je razgovor glavnog urednika „Privrednog vjesnika“ Darka Bukovića s predstavnicima tvrtki iz specifičnih djelatnosti s područja Virovitičko-podravske županije.

Uvodno se Ivan Slamić, predsjednik Županijske gospodarske komore Virovitica, zahvalio Darku Buković, na prihvaćanju inicijative da se „Privredni vjesnik“ prezentira u Virovitici. Darko Buković, glavni urednik „Privrednog vjesnika“, opširno je predstavio „Privredni vjesnik“, koji djeluje već 58 godina i predstavljanju partner tjednik – hrvatskom gospodarstvu. „Privredni vjesnik“ je, dobivši potvrdu Europske komisije, postao službeni kanal informacija o Hrvatskoj.

Postoji i englesko izdanje „Privrednog vjesnika“, koje se putem Veleposlanstava, distribuira širom svijeta. „Privredni vjesnik“ je najčitaniji i najcitiraniji gospodarski tjednik u Hrvatskoj, uz redovite brojeve i tjedne priloge objavljuju i specijalna izdanja: 400 najvećih kompanija Financijska industrija Poslovna očekivanja Business & Lifestyle i dr. U planu su i TV emisije, u okviru Sportske televizije: Vrijeme je za gospodarstvo Privredni fitness PV TV – 5-minutna emisija

Nakon zapažene prezentacije aktivnosti „Privrednog vjesnika“, nazočni predstavnici tvrtki s područja Virovitičko-podravske županije iz drvno-prerađivačke i prehrambene industrije (proizvodnja šećera, ljekovitog bilja, prerada duhana, prerada voća i povrća), te građevinarstva, predstavili su svoje specifične djelatnosti i iskazali zainteresiranost za buduću suradnju s „Privrednim vjesnikom“. Ivan Slamić, predsjednik Županijske gospodarske komore, zahvalio je Darku Buković, na dolasku, te čestitao na širokoj lepezi izdanih publikacija i ostalih izdanja , a razgovor s Darkom Buković, glavnim urednikom Privrednog vjesnika“, ocijenio obostrano korisnim, primarno za županijske gospodarstvenike, ali i za glavnog urednika, jer se neposredno upoznao s specifičnostima županijskih lider tvrtki. (www.virovitica.info)

 

Share Button