Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. svibnja 2011.

Ovogodišnja 3. Izložba proizvoda i usluga – Pitomača 2011. održati će se od 10. do 12. lipnja u Kino dvorani Pitomača, prijave do 20. svibnja

Nakon uspješno organiziranog predstavljanja proizvoda i usluga obrtnika, poduzetnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na prošlogodišnjoj Izložbi, Udruženje obrtnika općine Pitomača organizira 3. Izložbu proizvoda i usluga – Pitomača 2011. koja će se od 10. do 12. lipnja održavati u Kino dvorani u Pitomači.

I ove godine Izložba se organizira u okviru obilježavanja Dana Općine Pitomača i za vrijeme održavanja Glazbenog festivala „Pjesme Podravine i Podravlja“, a dodatna posjećenost gostiju očekuje se i zbog organizacije novog događaja uz izložbu – Tambura fest show-a, na kojem će nastupiti proizvođači glazbenih instrumenata i opreme te će se na taj način uspostaviti bolja povezanost Festivala, izvođača i njihovih gostiju sa proizvođačima instrumenata, ali i ostalim izlagačima. Organizator je izlagačima i ove godine osigurao izlagački prostor te medijsko predstavljanje putem radija, televizije, tiska i Internet portala. Time se svakom poslovnom subjektu kojem je sjedište u Pitomači ili koji dio svog poslovanja obavlja na području općine Pitomača daje mogućnost da po povoljnim uvjetima osigura kvalitetnu i dugotrajnu promidžbu na lokalnoj, ali i široj razini. I ove godine Izložba će biti obogaćena dodatnim sadržajima kao što su revija frizura, degustacije i nagradne igre. Štandovi će biti uređeni slično kao i prošle godine, a rezervirati se može od 1-4 četvorna metra po cijeni od 80 kn/m². Zbog veće zainteresiranosti izlagača te ograničenog izlagačkog prostora, pozivaju se zainteresirani da prijave svoje izlaganje na Izložbi do 20. svibnja 2011. godine. Popunjeni obrazac prijave treba poslati na e-mail: uo.pitomaca@hok.hr ili na fax: 033/782-613 odnosno dostaviti na adresu Petra Preradovića 5, Pitomača. (www.pitomaca.net)

 

Share Button