Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. lipnja 2011.

Hrvatski zavod za zapošljavanje je objavio natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu IV. komponente IPA programa – „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici“

Hrvatski zavod za zapošljavanje je objavio natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu IV. komponente IPA programa – „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici“. Natječaj je namijenjen projektima koji razvijaju socijalne usluge u zajednici usmjerene boljem socijalnom uključivanju osoba u nepovoljnom položaju kao što su starije osobe, osobe s invaliditetom, duševno bolesne osobe, bivši ovisnici itd. te projektima koji razvijaju socijalne usluge u zajednici usmjerene članovima obitelji koji brinu za osobe ovisne o tuđoj pomoći u svrhu olakšavanja pristupa tržištu rada i boljeg usklađivanja radne i obiteljske uloge u obiteljima koje brinu o ovisnom članu što mogu biti djeca, starije osobe, osobe s invaliditetom, bolesni članovi obitelji i drugi članovi kojima je potrebna pomoć druge osobe.

Na natječaj se mogu prijaviti nevladine organizacije, neprofitne organizacije, javne ustanove, privatne institucije, privatne tvrtke, lokalna i regionalna uprava, međunarodne (međuvladine) organizacije. Natječaj je otvoren do 29. kolovoza 2011. godine.

U sklopu ovog natječaja održat će se informativne radionice za potencijalne prijavitelje. Datumi i mjesta održavanja informativnih radionica bit će objavljeni na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje www.hzz.hr. Uvjeti natječaja i projektna dokumentacija dostupni su na Internet stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje www.hzz.hr, a za dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti u VIDRA-u Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (tel. 033/800-207) ili potrebne podatke potražiti na službenoj Internet stranici VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije www.ravidra.hr.

 

Share Button