Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. srpnja 2011.

Uređuje se Mjesni dom u Sopju kao dio projekta Dravsko proljeće i jesen, Općina Sopje raspisala natječaj za završne radove za unutarnje uređenje prostorija

Općinsko vijeće Općine Sopje, donijelo je odluku o raspisivanju natječaja za završne radove za unutarnje uređenje prostorija Mjesnog doma u Sopju. Na temelju toga Općina Sopje provodi ograničeno prikupljanje ponuda za izvođenje završnih radova za unutarnje uređenje prostorija Mjesnog doma u Sopju, a detaljnije informacije mogu se vidjeti na službenoj Internet stranici Općine Sopje www.sopje.hr.

Inače, krovište je obnovljeno, a obnova i proširenje Mjesnog doma u Sopju dio je projekt Dravsko proljeće i jesen. Nositelj projekta je Općina Sopje, dok je mađarski partner Općina Dravasztara. Cilj projekta je promocija hrvatskih tradicionalnih etno vrijednosti i njihovo održavanje u Mađarskoj. Podsjetimo, ovaj projekt je, održavanjem Dravskog proljeća u Sopju, počeo s provođenjem i na prigodnoj svečanosti ga je otvorio saborski zastupnik Josip Đakić. Trajanje projekta je 12 mjeseci, a njegova ukupna vrijednost je 114.998,00 eura. Bespovratna EU sredstva koja će ovim projektom dobiti Virovitičko-podravska županija iznose 55.250,00 eura… Projekt Dravsko proljeće i jesen, napisala je VIDRA-a Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Agencija koju je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, ove godine, u Šibeniku, proglasilo na najbolju u Republici Hrvatskoj.

 

Share Button