Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

20. srpnja 2011.

Do 1. kolovoza otvoren je Javni poziv za podnošenja prijedloga za dodjelu nagrade “Maslačak znanja”- za postignuća u učenju odraslih osoba.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine organizira i provodi Tjedan cjeloživotnog učenja te će prvi put dodijeliti nagradu “Maslačak znanja” za postignuća u učenju odraslih osoba.

Cilj ove nagrade je, isticanjem i promoviranjem životnih primjera odraslih polaznika različitih programa i oblika učenja, potaknuti i motivirati sve građane u Republici Hrvatskoj da se uključe u neki oblik učenja i obrazovanja.

Namjera je da se na otvorenju Tjedna cjeloživotnog učenja, putem dodjele Nagrade – dovedui upravo polaznici na pozornicu te na taj način javnosti predstaviti osobe koje su svojim primjerom pokazale kako učenje i obrazovanje uvijek donose koristi za pojedinca i društvo.

Pozivaju se pojedinci, organizacije i institucije da dostave prijedloge kandidata koji zadovoljavaju kriterije za Nagradu, i to u pisanom obliku na službenom obrascu na adresu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te da o Nagradi informiraju osobe iz svog okruženja. (www.mzos.hr)

 

Share Button