Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. kolovoza 2011.

Objavljena dva nova natječaja u sklopu IPA I. komponente, rok prijave do 17. listopada 2011. godine

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (Safu), raspisala je dva nova natječaja u sklopu IPA I. komponente.

Naime, Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisuje poziv za dostavu projektnih prijedloga za projekte koji osnažuju djelovanje organizacija civilnog društva u prevenciji nasilja među mladima i djecom te u njegovanju volonterstva među mladima čija provedba pruža mogućnosti za daljnji razvoj i nadgradnju civilnog dijaloga te koji doprinose snažnijem aktivnom sudjelovanju civilnog sektora pri ispunjavanju političkih kriterija za članstvo u EU, u Republici Hrvatskoj. Natječaj će se financirati sredstvima pomoći Europske unije iz programa pretpristupne pomoći IPA 2010 – National Programme for Croatia under the IPA – Transition Assistance and Institution Building Component for 2010. Minimalni iznos grant-a: 50.000,00 eura, dok je maksimalni iznos grant-a: 250.000,00 eura. Rok za podnošenje prijava je 17. listopad 2011. godine, do 16:00 sati. Više informacija može se dobiti na službenoj Internet stranici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (www.safu.hr) ili pak u VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (www.ravidra.hr), dok se upute za prijavitelje mogu preuzeti ovdje.

Osim toga, Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU raspisuje poziv za dostavu projektnih prijedloga za projekte koji osnažuju djelovanje organizacija civilnog društva pri promociji i praćenju politika održivog razvoja i zaštite okoliša čija provedba pruža mogućnosti za daljnji razvoj i nadgradnju civilnog dijaloga te koji doprinose snažnijem aktivnom sudjelovanju civilnog sektora pri ispunjavanju političkih kriterija za članstvo u EU, u Republici Hrvatskoj. Natječaj će se financirati sredstvima pomoći Europske unije iz programa pretpristupne pomoći IPA 2010 – National Programme for Croatia under the IPA – Transition Assistance and Institution Building Component for 2010. Minimalni iznosa grant-a: 50.000,00 eura, dok je maksimalni iznos grant-a: 150.000,00 eura. Rok za podnošenje prijava je 17. listopad 2011. godine, do 16:00 sati. Više informacija može se dobiti na službenoj Internet stranici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (www.safu.hr) ili pak u VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (www.ravidra.hr), dok se upute za prijavitelje mogu preuzeti ovdje. (www.ravidra.hr)

Share Button