Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. kolovoza 2011.

Raspisan Natječaj Europske komisije za transnacionalnu suradnju na europskim kulturnim rutama, rok za dostavu projektnih ideja – 7. listopada

Europska komisija je objavila poziv na Natječaj za transnacionalnu suradnju na europskim kulturnim rutama. Natječaj ima dvostruki cilj, odnosno: doprinijeti raznolikosti europske turističke ponude kapitaliziranjem zajedničke kulturne baštine i doprinijeti horizontalnoj i vertikalnoj integraciji kulturnog i turističkog sektora olakšavajući stvaranje klastera i umrežavanje kulturnih turističkih proizvoda i poduzeća iz područja kulturno-turističke djelatnosti.

Uz zemlje članice EU, zemlje CEFTA-e koje su ujedno i članice EEA – Europskog gospodarskog prostora, u ovom natječaju može sudjelovati i Hrvatska, kao zemlja sudionica EU programa CIP – Program konkurentnosti i inovacija. Rok za dostavu projektnih prijedloga je 7. listopada 2011. godine. Cijeli tekst natječaja nalazi se na stranicama Europske komisije odnosno može ga se vidjeti ovdje. Za dodatne informacije u vezi navedenog, zainteresirani se mogu javiti u VIDRA-u Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (033/800-207) ili posjetiti službenu Internet stranicu (www.ravidra.hr).

 

Share Button