Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

23. kolovoza 2011.

Raspisan natječaj vezan uz Promocija socijalnog turizma u Europi kroz razvoj web platforme, rok za dostavu zahtjeva do 14. listopada

Europska komisija objavila je još jedan u nizu poziva na natječaj, s ciljem razvoja i promocije socijalnog turizma u Europi. Natječaj je raspisan prije svega radi potpore kreiranju web platforme koja će služiti kao alat za olakšanje transnacionalnog turizma, a posebno će biti usmjeren na ciljne skupine određene u okviru projekta Calypso.

Navedena web platforma ima za cilj povećati konkurentnost malih i srednjih poduzeća u turizmu te valorizirati potencijal dostupnosti smještaja izvan glavne sezone. Podnositelji zahtjeva moraju biti osnovani i registrirani u jednoj od 27 zemalja članica EU, a sudjelovanje partnera iz zemalja kandidata i zemalja EFTA-e je dozvoljeno, ali bez mogućnosti sufinanciranje troškova. Tekst natječaja nalazi se na stranicama Europske komisije, odnosno može se vidjeti ovdje. Rok za dostavu ponuda je 14. listopada 2011. godine.

Za dodatne informacije, zainteresirani se mogu javiti u VIDRA-u Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko – podravske županije na telefon 033/800-207. (www.ravidra.hr)

 

Share Button