Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

29. kolovoza 2011.

Objavljen Javni poziv za dodjelu tehničke pomoći za natječaj u okviru Operativnog programa za regionalnu konkurentnost, rok za prijavu – 15. rujna

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Uprava za znanost, objavilo je poziv za dodjelu tehničke pomoći u pripremi projektnih sažetaka (Concept Note) za natječaj u okviru Operativnog programa za regionalnu konkurentnost, Prioriteta 2, Mjere 2.2, Operacije 2.2.1 Fond za ulaganje u znanost i inovacije. Tehnička pomoć dodijelit će se temeljem dostave projektnih prijedloga. Ministarstvo će s korisnicima zaključiti ugovor o provedbi tehničke pomoći kojim će se regulirati prava i obveze korisnika i stručnjaka. Prije potpisivanja ugovora Ministarstvo zadržava pravo izvršiti terenski posjet korisniku, kako bi se na licu mjesta provjerile informacije navedene u prijavi. Tehnička pomoć sufinancirana je sredstvima EU. Tehnička pomoć ne garantira da će projektni prijedlog biti odabran za financiranje u okviru grant sheme. Tehnička pomoć bit će pružena na engleskom jeziku.

Obrazac za prijavu projektnih prijedloga može se pronaći na službenoj Internet stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (www.mzos.hr), a ispunjava se isključivo na engleskom jeziku. Svi podaci dostavljeni u obrascu za prijavu su povjerljivi i bit će dostupni jedino članovima Povjerenstva za odabir projektnih nacrta za potrebe selekcije projektnih nacrta. Rok za dostavu obrasca je 15. rujna 2011 do 16,30 sati. (www.mzos.hr)

 

Share Button