Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

21. rujna 2011.

Prigodnim programom te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, Obilježena dvadeseta godišnjica oslobađanja vojarne u Slatini te karaula u Kapincima i Noskovcima

Povodom 20. godišnjice oslobađanja vojarne u Slatini i karaula u Kapincima i Noskovcima, slatinska Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata uz ostale udruge proistekle iz Domovinskog rata prigodnim programom i sportskim susretima obilježila je taj dan.

Svi sudionici sportskih igara uz prisutnost slatinskog gradonačelnika Ivana Roštaša, predsjednika slatinske Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ivana Selenića, predstavnike policije i Udruga proisteklih iz Domovinskog rata pohodili su spomenik poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u parku 136. Slatinske brigade gdje su, kao i na spomen ploču poginulim braniteljima Josipu Graovcu i Zoranu Baliću, položili vijence i prisjetili se svojih suboraca. Same igre branitelja koje su se odvijale u prostoru bivše vojarne, vatrogasnog doma Slatina i parka 136. Slatinske brigade svečano je otvorio Robertino Repić predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine. (www.radioslatina.hr)

 

Share Button