Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. prosinca 2011.

Intrade veličanstveni i deseti puta – Tomislav Bralić: Virovitičani nikada nisu pjevali kao danas, ovdje se osjeća istinski hrvatski duh kao rijetko gdje

Četvrtak navečer, u Virovitici, bio je rezerviran za ljubitelje klapa i klapske “pisme”. Dupkom puna Školska športska dvorana OŠ IBM-a, pokazala je da Virovitica nikad neće ostati bez ljubitelja kvalitetne domaće glazbe. Tomislav Bralić i klapa Intrade podarili su Virovitičanima i po deseti put jednu izuzetnu večer. Preko 2.000 sjedećih mjesta bilo je premalo te je još 500-tinjak ljubitelja najbolje hrvatske klape prestajalo koncert, a neki od njih iskoristili su prostor kako bi zaplesali.

Kako bi se na simboličan način odužili Virovitičanima za dugogodišnje gostoprimstvo i prijateljstvo klapa se potrudila pronaći najveći drniški pršut i najbolje maslinovo vino i poklonila ga Zdenku Hercigonji uz zahvalu svima koji su im svih ovih godina podarili brdo prekrasnih trenutaka.

Tomislav Bralić oduševljen atmosferom na koncertu izjavio je da Virovitičani nikada nisu pjevali kao danas te da se ovdje osjeća istinski hrvatski duh i ljubav prema domaćoj pismi kao rijetko gdje. (www.virovitica.hr)

 

Share Button