Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

24. siječnja 2012.

U sklopu projekta Take your chance kojeg provodi HZZ Područna služba Virovitica, započele su radionice za mlade nezaposlene osobe – Nove metode traženja posla

U sklopu projekta Take your chance kojeg provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica započele su radionice „Nove metode traženja posla“ za mlade nezaposlene osobe. Radionice „Nove metode traženja posla“ provode savjetnici koji su posebno osposobljeni za rad s mladima. Sadržaj samih radionica sastoji se od dviju kratkih prezentacija, prikladnog kratkog filma sa pozitivnim i negativnim nastupima na razgovoru za posao i kratke vježbe na kojoj mlade nezaposlene osobe uče kako napisati životopis u europass formatu i objaviti ga na web stranici burzarada.hzz.hr.

Projektom će se osposobiti ukupno 200 mladih nezaposlenih osoba do 24 godine. Svih 200 mladih će proći radionice o novim metodama traženja posla, a kasnije će se rasporediti na ECDL tečaj, tečaj engleskog jezika, start-up seminar za poduzetnike te dva tečaja koji se odnose na prezentacijske i prodajne vještine.

Projekt „Take your chance“ financiran je u sklopu IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) a provodi ga HZZ Područna služba Virovitica u suradnji s partnerima VIDRA-om agencijom za regionalni razvoj i Razvojnom agencijom Sjever – DAN d.o.o. te suradnikom na projektu Gradom Virovitica. Više o projektu možete vidjeti na službenoj stranici projekta www.tyc.com.hr.

 

Share Button