Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. siječnja 2012.

Na prigodnoj svečanosti u Virovitici je otvorena nova zgrada Virkoma vrijednosti 3.000.000,00 kuna

Na prigodnoj svečanosti, službeno je otvorena nova zgrada Virkoma. Kako je prilikom otvorenja rekao direktor tvrtke Damir Marenić sredstva za ovu investiciju nisu osigurana iz cijene vodne usluge već iz investicija čiji je Virkom bio nositelj, odnosno kroz povrat poreza kroz niz godina koja su se akumulirala za realizaciju ovog projekta.

Gradonačelnik Ivica Kirin ustvrdio je nužnost ove investicije s obzirom na činjenicu da je dosadašnja zgrada Virkoma nacionalizirana te će se morati vratiti svojim vlasnicima no podsjetio i na neuvjetnost dosadašnjih prostorija koja ne ide uz bok sa pričom da Virkom treba postati regionalni lider.

Čestitkama na odrađenom projektu pridružili su se i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić i saborski zastupnik Josip Đakić koji su istaknuli da su vodoopskrba i zaštita voda nadasve odgovoran posao te da takav posao zahtjeva i adekvatne uvjete svih zaposlenih.

Objekt je u rekordnom roku, uz ugrađene visoko kvalitetne i moderne materijale, izvela domaća tvrtka Prajo& CO, opremanje zgrade izvršila je također domaća tvrtka TVIN, izradu projekta i nadzor nad gradnjom obavila je tvrtka CIP d.o.o., a sama investicija iznosila je 3.000.000,00 kuna. (www.virovitica.hr)

 

Share Button