Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. travnja 2012.

U okviru programa prekogranična suradnja Republike Mađarske i Republike Hrvatske u sklopu IPA-a projekta „Tamo gdje rijeka spaja“

U okviru programa prekogranična suradnja Republike Mađarske i Republike Hrvatske u sklopu IPA-a programa projekta „Tamo gdje rijeka spaja“, u organizaciji Konjičkog kluba Zlatni klas Otrovanec, održano je 3. kolo Croatia Kup-a u daljinskom jahanju, koji se održavao na tri staze (97 km, 60 km, 40 km) u dvije kategorije (seniori i juniori). Tako je Konjički klub “Zlatni klas” Otrovanec po šesti put bio domaćin Croatia Kup-a. Utakmici je prisustvovala i tročlana Mađarska delegacija. Prema propozicijama Hrvatskog konjičkog saveza, utrci je nazočio i tehnički delegat Hrvatskog konjičkog saveza Darka Rupčić, a sudili su Smiljka Selanec i Zlatka Kramarić. Nastupilo je ukupno U ekipi juniora na stazi duljine 40 km prvo mjesto osvojila je Elizabeta Pastula i konj Polet, drugo mjesto osvojio je Fabijan Bitunjac i konj Femina, dok je treće mjesto osvojila Klara Novaković na konju Kastor. Kod seniora, prvo mjesto osvojio je Štefan Gašparac i konj Goldi. Drugo mjesto je rezervirao Josip Bradvić s konjem Fendy, dok je treće i treće mjesto pripalo Saši Franjiću i konju Nina.

Kod juniora na stazi od 60 km, prvo mjesto je osvojio Matija Vohralik i konj Storny. Drugi je bio Marin Samardžić i konj Havas. Treće mjesto je pripalo Veroniku Milotić i konju Džon.

Kod seniora na stazi od 60 km, prvo mjesto je pripalo Olesji Wirnsberger i konju Ruža. Druga je bila Iva Lipovac i konj Thor, dok je treći bio Alen Barić i konj Ramzes. U utrci juniora od 97 km, prvo mjesto je pripalo Karli Šebalj s konjem Sonik. Drugo mjesto je osvojila Lidija Keber s konjem paša. Kod seniora, na istoj dionici, slavio je Gordan ml. Šebalj s konjem Sany. Drugo mjesto osvojila je Viktoria Bulić s konjem Cezar, dok je treći bio Milan Palčić s konjem Sally. Natjecanje održano pod pokroviteljstvom Turističke zajednice i Općine Pitomača.

 

Share Button