Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

21. travnja 2012.

Ministarstvo poduzetništva i obrta: Objavljen drugi ciklus natječaja u okviru „poduzetničkog impulsa“ – plana poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. godinu.

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je drugi ciklus natječaja u okviru „Poduzetničkog impulsa” – plana poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. godinu.

U okviru drugog ciklusa objavljeno je ukupno 8 natječaja odnosno:

1. OČUVANJE TRADICIJSKIH I UMJETNIČKIH OBRTA

2. INFORMATIČKE KOMPETENCIJE OBRTNIKA

3. STIPENDIJE UČENICIMA U OBRTNIČKIM ZANIMANJIMA

4. OPREMANJE PRAKTIKUMA OBRTNIČKIH STRUKOVNIH ŠKOLA

5. MAJSTORSKA ŠKOLA

6. NAUKOVANJE ZA OBRTNIČKA ZANIMANJA

7. ZADRUŽNO PODUZETNIŠTVO

8. FRANŠIZNO POSLOVANJE – PILOT PROJEKT.

Rok za prijavu na natječaje iz drugog ciklusa je zaključno do 21. svibnja 2012. godine. Sve informacije o natječajima dostupne su na slijedećoj Internet adresi: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=149.

Za sve dodatne informacije, zainteresirani se mogu javiti u VIDRA-u Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (033/800-207) ili posjetiti službenu Internet stranicu agencije koju je prošle godine, Ministarstvo gospodarstva proglasilo za najuspješniju razvojnu agenciju u RH – www.ravidra.hr. Inače, cjelokupni tekstovi navedenih javnih natječaja, mogu se pronaći i na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji ministarstva“.

 

Share Button