Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

07. lipnja 2012.

Obilježen Dan Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica – najučenica je Adrijana Radijevac

Završnom priredbom Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica obilježio je Dan centra. U programu koji je održan u dvorištu Centra sudjelovali su brojni učenici, a između ostalih nazočili su mu i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i privremeni pročelnik za društvene djelatnosti Alen Bjelica, ravnatelji virovitičkih osnovnih škola i Dječjeg vrtića Cvrčak, u ime Virovitičko-podravske županije pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vesna Šerepac…

U pozdravnom govoru ravnateljica Centra ravnateljica Marija Navara uz čestitke učiteljima i učenicima na odličnim rezultatima koje su postigli u protekloj školskoj godini navela je neke od brojnih aktivnosti koje su odrađene u protekloj godini koje Centar svrstavaju među najaktivnije u Hrvatskoj. Posebno je istaknula rad koji učenici odrađuju u školskom vrtu i dvorištu škole te rad učenika u Školskoj zadruzi „Mali Mikeši“ i Eko školi te se zahvalila Gradu Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji na odličnoj suradnji.

Prisutnima se je obratio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji je izrazio veliko zadovoljstvo radom Centra i ravnateljice Marije Navare, ali i izrazio veliko nezadovoljstvo što se nije aktivirao projekt gradnje Centra za djecu sa posebnim potrebama iako su Grad Virovitica i Virovitičko-podravska županije učinili sve što je u njihovoj moći. Na kraju je pozvao sve da im srce ne budu veliko samo prilikom ovakvih dana već tijekom cijele godine.

U okviru programa predstavljeni su i najuspješniji učenici te su u uži krug ušli Željka Domjanić, Adrijana Radijevac i Vedran Pleša, a titulu za najučenice ove godine ponijela je Adrijana Radijevac.

Podijeljene su i jubilarne nagrade, a dobili su ih:

Za 5 godina rada: Natalija Vidak, Irena Maras, Marijana Odicki, Manuela Miljak i Izabela Babić.

Za 20 godina rada:

Marija Navara.

Za 25 godina rada:

Nevenka Markek. (www.virovitica.hr)

 

Share Button