Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. lipnja 2012.

Otvorenje Gradskog bazena Virovitica 15. lipnja – cijene ulaznice najniže u Hrvatskoj – 5,00 kn (djeca) i 10,00 kn (odrasli)

Već tradicionalno Gradski bazen Virovitica otvara svoja vrata, ako to vrijeme dozvoli, već ovoga petka 15. lipnja. Na sjednici Kolegija gradonačelnika razmotrena je i Odluka o davanju u zakup poslovnog prostora – ugostiteljskog objekta na Gradskom bazenu. Kako je tvrtka Arsenal d.o.o. iz Suhopolja jedina dostavila svu traženu natječajnu dokumentaciju za zakup poslovnog prostora–ugostiteljskog objekta na Gradskom bazenu predloženo je gradonačelniku Grada Virovitice da sklopi Ugovor o zakupu poslovnog prostora.

– Na ovaj način i ove godine obogatit ćemo ponudu, a od zakupca ćemo tražiti pojačan broj događanja na Gradskom bazenu Virovitica – rekao je na sjednici Kolegija gradonačelnika na navedenu temu gradonačelnik Ivica Kirin te najavio da će i ove godine biti organizirana Škola plivanja, a ulaznica za bazen biti najniža u Hrvatskoj. To znači da će se djeca cijelog dana moći kupati za samo pet, a odrasli za deset kuna. Gradonačelnik Kirin na kraju je naznačio da je Grad svjestan kako troškovi svakodnevno rastu, ali da su pronađeni načini uštede svake kune osobito kroz rad djelatnika u javnim radovima. (www.virovitica.hr)

 

Share Button