Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. lipnja 2012.

Ovoga ljeta, uz nastup Magazina, Zlatka Pejakovića, Sandija Cenova krenut će Hit Records party na izletištu Orah

Odbor za kulturno-turističke manifestacija održao je u kratkom roku dva radna sastanka u svrhu analize Orahovačkog proljeća i pripreme za manifestaciju Otvaranja turističke sezone. Odbor je jednoglasno potvrdio kako se Orahovačko proljeće može ocijeniti više nego dobrom ocjenom:

– Jedna zaključna ocjena Orahovačkog proljeća, kako moja, tako i odbora za kulturne manifestacije, je iznimno dobra i više nego zadovoljavajuća. Nekakvih velikih grešaka nismo imali, a one male ispravljamo iz godine u godinu. Moram se zahvaliti svim ljudima koji su na bilo koji način bili direktno vezani uz organizaciju, jer svi su odradili maksimalno profesionalno svoj posao i stoga hvala svima na ogromnom trudu. Vratili smo manifestaciju na sedam dana što se pokazalo dobrim i sam posjet građana je to potvrdio jer na kraju krajeva mi Orahovačko proljeće u prvom redu radimo zbog naših sugrađana, a onda i za goste. Ono što me posebno veseli je da su mnoge škole, društva i ostali počeli sami javljati za sudioništvo na Orahovačkom proljeću. Dakle, sami žele doći i biti dio naše priredbe što znači da smo postali veliki i traženi. Orahovačko proljeće davno je preraslo lokalnu razinu, mogu sa sigurnošću reći da koračamo velikim koracima i da smo možda već danas manifestacija državnog nivoa – kazao je predsjednik odbora i orahovački gradonačelnik Josip Nemec. Ovoga ljeta izletište Orah imat će dvije manifestacija, 24. lipnja kreće tradicionalno Otvorenje turističke sezone, a tjedan dana kasnije po prvi puta u Orahovici bit će održan ljetni Hit records party:

-Mi, dakle odbor za manifestacije, od početka godine počinjemo s pripremama svih gradskih manifestacija. Ona koja je bliže damo joj veću pozornost, ali o svakoj koja u budućnosti dolazi pridamo određenu pažnju. Tako smo i za vrijeme pripreme orahovačkog proljeća, odradili velik posao u pripremi i Otvaranja turističke sezone za koju mogu reći kako smo toliko spremni da ista može početi već sutra. Miss Jezera će brojati 30 djevojaka, prijave su u tijeku, Udruge su već pripremaju svoje sadržaje, dakle sve ide prema planu. Novitet ove godine je Hit records party koji će trajati tri dana i već sada mogu reći da će u ta tri dana nastupiti tri velika imena hrvatske glazbene scene, Magazin, Zlatko Pejaković i Sandi Cenov uz mnoštvo ”manjih” izvođača. Sve to odvijat će se na izletištu Orah, odnosno na našem Jezeru – zaključio je gradonačelnik Nemec. (www.orahovica.hr)

 

Share Button