Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. lipnja 2012.

Sjajni nastup članova AMKK Cobra na 7. Nagradi Virovitice 2012 – Cobra prva sa 145 bodova, po dvije pobjede inkasirali su Filip Romić i Damian Sekulić

Virovitica je ovog vikenda, poslije dvije utrke u Novom Marofu, bila domaćin treće od šest ovogodišnjih utrka Nacionalnog otvorenog Prvenstva Republike Hrvatske i državnog prvenstva u kartingu pod nazivom „7. Nagrada Virovitice 2012.“. Organizator je bio virovitički Auto moto karting klub „Cobra“ uz pokroviteljstvo Grada Virovitice i tvrtke „Romić-Promet“ d.o.o.

Na vrhunski pripremljenoj stazi „Virovitica“ dugoj 829 metara nastup je prijavilo 38 vozača iz deset hrvatskih klubova u četiri prvenstvene klase i Rotax kupu. Najbrojniji su bili domaćini sa deset vozača, a slijede Koprivničani iz dva kluba sa šest vozača.

Tako je i ovaj vikend bio vrlo uzbudljiv gdje je na kraju u ukupnom poretku završio AMKK Cobra sa 145 bodova, KK 1 na drugom mjestu sa 122 boda te KK Koprivnica sa 96 bodova na trećem mjestu.

Mladi Damian Sekulić iz AMKK Cobra i dalje ima stopostotni učinak pa je tako i ovog vikenda pobijedio u obje utrke te tako zadržao vodeće mjesto u poretku. Filip Romić u Klasi 4 je također bio dominantan te je pobijedio u obje utrke. U Rotax Kupu Marin Posavec i Luka Buzo osvojili su 2. i 3. mjesto u poretku. (www.evirovitica.com)

 

Share Button