Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

03. kolovoza 2012.

Defile konja i konjskih zaprega 11. kolovoza prigradskim naseljima Virovitice

U organizaciji Društva za sport i rekreaciju Podgorje, a u sklopu ovogodišnjeg Rokova po prvi puta održat će se Defile konja i konjskih zaprega. Program će se održati u subotu 11. kolovoza s početkom u 13 sati natjecanjem u starim sportovima između virovitičkih prigradskih naselja kroz koje će proći defile tj. Golog Brda, Podgorja, Sv. Đurđa, Milanovca i Rezovca.

Natjecanje će se održati na pomoćnom nogometnom igralištu u Podgorju, a nakon sportskih susreta u 16 sati uslijedit će defile konja i konjskih zaprega i to na relaciji Golo Brdo-Sv. Đurađ-Milanovac-Rezovac-Podgorje.

Kako nam je pojasnio predsjednik Društva za sport i rekreaciju Podgorje Milan Krmpotić sudionici defilea biti će već u 15.30 u Golom Brdu te će se u svakom mjestu zadržati oko pola sata, a u tom vremenu domaćini će moći uživati u razgledanju zaprega i konja i sve to uz glazbu tamburaškog sastava

Imenovan je i Odbor za provedbu natjecanja koji sačinjavaju predstavnici svih mjesnih odbora koji sudjeluju u ovoj atraktivnoj i zanimljivoj manifestaciji. (www.rokovo.com)

Share Button