Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. kolovoza 2012.

Održan „Virovitički Đir“ – prva virovitička beciklijada koja je okupila više od 120 natjecatelja iz cijele regije

Preko stotinu i dvadeset biciklista iz cijele regije (Osijeka, Donjeg Miholjca, Slatine, Pitomače, Đurđevca, Bjelovara, Grubišnog Polja, Kutine, Siska…) sudjelovalo je ovaj vikend na 1. Virovitičkoj Beciklijadi – “Virovtički Đir”. Biciklijadu je organizirao novoosnovani virovitički Klub za ekspedicionizam i sport – “KEKS” u suradnji sa “Gradski savjet mladih Virovitica”.

Svi sudionici biciklijade su se okupili na glavnom gradskom trgu, uz policijsku pratnju odvezli 40-ak km (Virovitica – Rezovac – Borova – Suhopolje – Gradina – Lukač – virovitički ribnjaci) te nakon druženja, ručka i okrijepe na virovitičkim ribnjacima nastavili svojim biciklima put kući. Neki od sudionika biciklijade tako su u jednom danu napravili i preko 300km vožnje biciklom, što je za svaku pohvalu s obzirom da je raspon godina sudionika bio od 13 pa sve do 60 godina.

Ovim putem organizatori se zahvaljuju svim sudionicima i sponzorima, te najavljuju biciklijadu i za slijedeću godinu u nadi za još većim brojem sudionika. (www.keksvtc.hr)

 

Share Button