Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

28. listopada 2012.

Pobjede Vira, TVIN-a, Pitomače…

U 5. kolu Druge hrvatske rukometne lige sjever, Viro Virovitica je na svom parketu sa 25:21 pobijedila Ilovu. Najefikasniji kod Virovitičana bili su Crljenić sa osam i Paljar sa 6 postignutih golova. Igrači Slatine gostovali su u Požegi od koje su poraženi 27:22, poluvrijeme 14:9 također za domaćina. U idućem kolu, Viro Virovitica će gostovat kod Ivančice-Ivanec dok će Slatina na svom parketu dočekati Brod.

„Lavice“ lakoćom protiv Darde, Pitomačanke ostvarile vrijednu pobjedu kontra Podravke Lino

U 3. kolu Druge hrvatske rukometne lige rukometašice TVIN-Virovitice su jučer u Sportskoj dvorani Tehničke škole pobijedile Dardu 32:24, poluvrijeme 17:11. Najviše golova za ekipu trenera Željka Poljaka postigla je Kristina Smiljčić koja se u deset navrata upisala u listu strijelaca. Inače, na početku dvoboja ozlijedila se Krušelj kojoj su stradali ligamenti gležnja. Istodobno su rukometašice Pitomače na svom parketu svladale Podravku Lino 32:29, poluvrijeme 15:17. Najviše golova za Pitomačanke, deset, zabila je Tena Mioč. U idućem kolu, TVIN-Virovitica će gostovat u Đurđevcu, a Pitomača kod Bjelovara.

Poraz Virovitice 1234

U 2. kolu A 2 lige za košarkaše, Virovitica 1234 je jučer u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić poražena od Vukovara 78:87. (www.icv.hr)

Share Button