Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. studenoga 2012.

Virovitica: Predstavljen program manifestacije „Prosinac u gradu 2012.“

U prostorijama Gradske uprave održana tiskovna konferencija na kojoj su gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica i direktor Turističke zajednice Grada Virovitice Antun Mihoković predstavili program manifestacije ”Prosinac u gradu2012.”. U okviru ovogodišnje manifestacije održat će se 35 različitih događanja od kojih su posebno izdvojeni koncert klape Intrade, Tradicionalni blagdanski koncert Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a, koncert Kiće Slabinca i revijskog orkestra, 21. Državna izložba malih životinja Zimsko prvenstvo u malom nogometu i prezentacija maketarskog rada Marijana Volenika „Bilo njekad u Virov’tici“ koji će sugrađanima kroz makete prikazati Viroviticu kakva je bila nekad.

Program Prosinca u gradu, koji zajedno organiziraju Grad Virovitice i Turistička zajednica, koštati će 50.000,00 kuna, u uvodu je rekao gradonačelnik Ivica Kirin te najavio doček Nove godine „Ispod sata“ uz čaj i kuhano vino te glazbeni sastav „Mean machine“ koji se je virovitičkoj publici predstavio na ovogodišnjem Rokovu i pobrao simpatije svojim odličnim obradama Gibonnija, Bijelog dugmeta, Dine Dvornika…

– Ove godine imamo bogati, ali financijski skroman program, kako je i planirano početkom godine, pa će i doček Nove godine biti takav no želimo nastaviti tradiciju ove prepoznatljive manifestacije i u ova krizna vremena, a u priču će se svakako uključiti i ugostitelji te još više pojačati broj događanja zaključio je na kraju gradonačelnik Ivica Kirin. (virovitica.hr)

Share Button