Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. prosinca 2012.

Đurđica Seitz poklonila kuću Zakladi grada Virovitice

Otvorena tradicionalna godišnja izložba članova Likovnog kluba Nikola Trick

U Gradskom muzeju Virovitica otvorena je tradicionalna godišnja izložba radova članova Likovnog kluba Nikola Trick iz Virovitice. Riječ je o izložbi koju virovitički likovnjaci organiziraju svake godine, 6. prosinca, na blagdan svetog Nikole. Selekciju četrdeset i osam radova potpisuje kustosica Gradskog muzeja Virovitica Anamarija Kučan. Osim selektorice izložbe, na izložbi su još govorili predsjednik Likovnog kluba Nikola Trick Igor Fučkar i ravnateljica Gradskog muzeja Virovitica Mihaela Kulej.

Đurđica Seitz poklonila kuću Zakladi grada Virovitice

Predsjednik virovitičkog likovnog kluba Igor Fučkar dodijelio je priznaje članici LIK-a Đurđici Seitz za dugogodišnji rad i potporu koju je davala svojim kolegama iz Kluba, a gospođa Seitz je iskoristila prigodu te se zahvalila svim Virovitičanima na obostranoj ljubavi, te je javno obznanila da poklanja svoju kuću Zakladi grada Virovitice s određenim financijskim sredstvima koji bi se trebali utrošiti za uređenje kuće.

Na iznenadnom poklonu, ispred Grada Virovitice. Đurđici Seitz zahvalio se privremeni pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice, Alen Bjelica.

U sklopu zabavnog programa brojne posjetitelje zabavljao je virovitički Kvartet Artes.

Share Button