Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

07. siječnja 2013.

Izmjena PRAG-a za IPARD mjere 301

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava podnositelje i korisnike Mjere 301 IPARD programa da je došlo do izmjene Priručnika EU – Praktičnog vodiča kroz procedure ugovaranja pomoći EU trećim zemljama (Practical Guide to EU external Aid Contract Procedure) odnosno PRAG-a. Obrasci sadržani unutar PRAG-a također su izmijenjeni, te su izmjene objavljene na EuropeAid internetskoj stranici.

Podnositelji s kojima Agencija ima sklopljene Memorandume o razumijevanju, a koji će tek pokrenuti postupak javne nabave ili provesti ponovljeni postupak javne nabave (re-launch), kao i svi podnositelji prijava na III. natječaj za dodjelu sredstava, a čije su prijave trenutno u obradi, za ispravno provođenje postupka trebaju koristiti nove PRAG obrasce.

Podnositelji i korisnici Mjere 301 IPARD programa s kojima Agencija ima sklopljene Memorandume o razumijevanju i kod kojih je u tijeku postupak javne nabave, postupak javne nabave i dalje provode prema obrascima koji su bili na snazi u vrijeme pokretanja samog postupka. (www.apprrr.hr)

Share Button