Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

05. veljače 2015.

Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2015. godinu

Na temelju članka 43. Statuta Virovitičko-podravske županije („Službeni glasnik“ broj: 7/13) i Programa potpore subvencioniranog korištenja prostora Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2015. godinu, Klasa: 402-08/15-01/01, Ur.broj: 2189/1-03/4-15-02, župan Virovitičko-podravske županije objavljuje:

J A V N I P O Z I V

za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2015. godinu

Predmet i trajanje javnog poziva

Predmet ovog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Virovitičko-podravske županije za troškove korištenja poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije d.o.o., za 2015. godinu.

Javni poziv je otvoren danom objave u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) i Poduzetničkog inkubatora VPŽ (www.enkubator.hr) i traje do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 30.11.2015. godine.

Ciljevi i prioriteti javnog poziva

Prioritet ovog programa potpore je kroz ciljanju potporu gospodarskim subjektima, koji svojim poslovanjem ostvaruju tržišnu uspješnost, potaknuti njihov rast i ubrzati njihov daljnji razvoj.

Ciljevi ovog javnog poziva su;

– osnaživanje kapaciteta malih i srednjih gospodarskih subjekata,
– povećanje konkurentnosti,
– stvaranje povoljnijeg i kvalitetnijeg poslovnog okruženja jeftinih i pristupačnijih adekvatnih poslovnih prostora za gospodarske subjekte malog i srednjeg poduzetništva na području Virovitičko-podravske županije.

Podnošenje prijave za dodjelu bespovratne potpore

Prijava (Prijavni obrazac OPSPP/2015 s tablicom proračuna te traženom dokumentacijom) podnosi se uvezana, poštom ili osobno u pisarnicu Virovitičko-podravske županije u zatvorenoj omotnici na adresu;
VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA
Trg Ljudevita Patačića 1,
33000 Virovitica
Povjerenstvo za odobravanje potpore subvencioniranog
korištenja poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora VPŽ.
„Prijava na Javni poziv – potpora subvencioniranog korištenja poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora VPŽ“ – NE OTVARATI

Program potpore i cjeloviti tekst javnog poziva sa obveznim obrascima nalazi se na mrežnim stranicama Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) i Poduzetničkog inkubatora VPŽ (www.enkubator.hr)

U nastavku možete preuzeti Javni poziv, Program potpore i pripadajuće obrasce.

Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora VPŽ za 2015. g.

Program potpore

Obrazac skupna izjava OIONK

Obrazac izjava o korištenim potporama OIKP

Obrazac tablica proračuna OTP

Prijavni obrazac OPSPP

Share Button