Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. kolovoza 2015.

VIDRA: Javni poziv za dodjelu kredita za mala gospodarstva na području Virovitičko-podravske županije

Temeljem Programa „Jamstvenog fonda za prerađivačku industriju i inovacije u prerađivačkoj industriji za 2014. godinu“ Ministarstva gospodarstva te sklopljene suradnje sa SBERBANK d.d., Hrvatske Republike 45, 31000 Osijek, VIDRA- agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije objavljuje Javni poziv za dodjelu kredita za malo gospodarstvo na području Virovitičko-podravske županije.

Pravo na korištenje kredita imaju poduzetnici koji namjeravaju ulagati na području Virovitičko-podravske županije, bez obzira na sjedište ili prebivalište, a registrirani su kao obrti, malo i srednje trgovačko društvo čija je pretežita djelatnost definirana djelatnostima proizvodnje prema NKD-u 2007,  registriranI su u Republici Hrvatskoj i u pretežitom su privatnom vlasništvu te imaju ekonomski opravdano ulaganje dokazano poslovnim planom ili investicijskom studijom.

VIDRA – agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije davati će jamstva koja pokrivaju do 75% iznosa glavnice kredita odnosno maksimalno 1.050.700,00 kn po poduzetniku bez obzira radi li se o već postojećem poduzetniku ili poduzetniku početniku. Jamstva se koriste za sljedeće namjene:

  • za financiranje ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu koja su nastala kao rezultat inovacije u omjeru 70% materijalne imovine i 30% nematerijalne imovine
  • za financiranje ulaganja u modernizaciju tehnološkog procesa
  • za obrtna sredstva za modernizaciju tehnološkog procesa do maksimalno 500.000,00 kn. (www.ravidra.hr)

Javni poziv možete preuzeti OVDJE.

Share Button