Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. rujna 2016.

I Virovitičko-podravska županija će imati svog predstavnika u finalu Davis cupa – glasnogovornika HTS-a, Suhopoljčanina Igora Rajkovića

Baš nekako prije dvije godine, u ovo doba, Marin Čilić je rušio sve prepreke na US Openu furiozno ga osvojivši. Medijima je tada „zapeo“ za oko podatak, kako je uz Marina, bio i jedan naš, Suhopoljčanin, Igor Rajković. Igor Rajković, jedan od najboljih hrvatskih teniskih novinara, koji je u karijeri pratio najveće uspjehe Gorana Ivaniševića kao i teniske reprezentacije Hrvatske, a u medijima je više od 27 godina, glasnogovornik je Marina Čilića, a ovih rujanskih dana, Igor je došao do „još jednog finala“.
U Zadru je Hrvatska svladala Francusku i plasirala se u finale Davis cupa. S njima je bio i Igor Rajković, kao glasnogovornik Hrvatskog teniskog saveza, kao dio tima koji će pokušati osvojiti „salataru“. Za one koji ne znaju, donosimo nekoliko osnovnih „gabarita“ o Igoru Rajkoviću.
Igor je počeo raditi kao sportski novinar tijekom studija (1987. godine) kao radijski izvjestitelj. Otad je radio za nekoliko nacionalnih i lokalnih medija. Igor ima iskustva u dnevnim novinama, proveo je više od desetljeća kao novinar, a zatim kao glavni urednik sportskog tjednog magazina i radio je u nekoliko TV kuća kao teniski komentator. Trenutno radi kao slobodni novinar za nacionalne i internacionalne medije i novinarske agencije te proizvodi sportske uredničke članke. Igor je gotovo cijelo desetljeće vodio press ured za Davis Cup i Fed Cup održane u Hrvatskoj, kao i za ATP turnire u Zagrebu. Također, pokriva odnose s medijima za Hrvatski teniski savez. (www.vpz.hr, Fotografije: Facebook)

rajkovic-2

Share Button