Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. studenoga 2016.

Po ocjeni HR blogera: Virovitička „domaćica“ Sanja Mijac ima jedan od tri najbolja gastro bloga u Hrvatskoj

Na DIABLOG-u, prvoj hrvatskoj konferenciji o blogerima koja je u četvrtak održana u Centru inovativnosti i tvornici kreativnih ideja HUB 385 u Zagrebu, objavljeni su rezultati prvog istraživanja vezanog uz blogersku zajednicu u Hrvatskoj koje je provela agencija Dialog komunikacije.

Na kraju konferencije dodijeljena su priznanja najboljim hrvatskim lifestyle i gastro blogerima te predstavnicima brendova za najbolje suradnje s blogerima koje su odabrali sami blogeri. Najboljim lifestyle blogerima proglašeni su Martina Lolić s bloga Dear Skin, Ella Dvornik s blogom I am Ella i Ivana Jumić koja vodi blog Le Makeup Freak.

Titulu najboljih gastro blogera ponijeli su Andrea Cukrov i njezin blog Cukar, Virovitičanka Sanja Mijac s bloga Domaćica i Darko Kontin s Darkove Web kuharice.

Podsjetimo, Sanja Mijac je sudjelovala u izradi knjige „Gastro putovanje Virovitičko-podravskom županijom“ koju je izdala Virovitičko-podravska županija i može se nabaviti u suvenirnici Hotela Kurija Janković u Kapela Dvoru. (www.vpz.hr, zimo.dnevni.hr)

nagradamijac

Share Button