Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

20. studenoga 2016.

Nakon 6.500 kilometara: Slatinčanin Nino Margaretić osvojio broncu u Slavonsko-brdskoj biciklističkoj ligi GIANT u kategoriji Veterani A

Slatinski biciklist Nino Margaretić, član Biciklističkog kluba Lood iz Orahovice, jučer je u orahovačkom hotelu Ružica primio priznaje za osvojeno ukupno treće mjesto u 8. sezoni Slavonsko brdske biciklističke lige GIANT u kategoriji Veterani A.

U 8. sezoni Slavonsko brdske biciklističke lige GIANT, voženoj 2016. godine, tijekom sezone nastupilo je više od 200 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore, pa se tako može reći da liga ima međunarodni karakter.

Nino je u svojoj kategoriji odlično 3. mjesto zauzeo iza dvojice Mađara, Vajde Janoša i Nagy Petera.

– Iza mene je ove godine preko 6500 kilometara treninga i 270 sati provedenih na biciklu što ovaj sport svrstava u rang težih uz velika odricanja i napore. Žao mi je što je u Slatini pao interes za bicikizam, pa se nadam da će se s vremenom i to vratiti na prijašnje godine. Želio bih se zahvaliti BK Loodu Orahovica za koji nastupam, te Domovina netu što me prati, a ponajviše mojoj obitelji koja je uz mene i velika mi je podrška. Pripreme za slijedeću sezonu već su počele i nadam se da ću zadržati dobru formu i biti još bolji”-rekao je za Domovina net, Nino Margaretić. (www.domovina.net.hr)

Share Button