Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. siječnja 2017.

Svi žele pomoći Barbari Kecman kojoj je jedina pomoć operacija koja košta 6.000 eura

Svi žele pomoći oboljeloj Orahovčanki, Barbari Kecman (13) koja trenutno živi u Puli i kojoj je potrebna operacija u Belgiji koja košta 6.000 eura. Podsjetimo, Barbara boluje od Chronove bolesti i samo liječenje u Belgiji joj može pomoći. Orahovački sportski klubovi pripremaju veliki sportski humanitarni spektakl s kojeg će prihod ići za Barbarino liječenje, a još sredinom siječnja, odmah po početku drugog polugodišta, skupljanjem financijskih sredstava pomagati su krenuli učenici i učitelji Osnovne škole ”Ivana Brlić-Mažuranić” te roditelji učenika:

– Odmah, čim su čuli za Barbarinu bolest, njeni nekadašnji školski kolege i svi ostali učenici krenuli su u organizaciju akcije prikupljanja sredstava za njeno liječenje. Uključili su se naravno i roditelji i učitelji jer svi želimo da naša Barbara ozdravi što prije – rekla je ravnateljica Osnovne škole IBM Orahovica Maja Škraba.
Bezuvjetnu pomoć organizaciji humanitarne akcije sportskih klubova potpisao je odmah i Grad Orahovica:
– Naravno da se Grad čuvši za bolest ovog djeteta i naše donedavne sugrađanke, odmah uključio i pomoći će koliko bude mogao. Pomoći ćemo i financijski i organizacijski u ovoj humanitarnoj akciji, a Grad će ići s dopisom tvrtkama da se također uključe u akciju. Uz činjenicu da je to naša dužnost i obveza prema djevojčici koja bila dio ovog Grada, pomažemo svi cijelim srcem i daj Bože da ovo dijete što prije ozdravi i ima bezbrižno djetinjstvo – rekao je orahovački gradonačelnik Josip Nemec.
Humanitarnu zabavu organizira i Caffe bar Royal u vlasništvu obitelji Jergović iz Orahovice gdje će se također skupljati humanitarni prilog za Barbaru. Orahovica se ujedinila, svi razmišljaju jednako i samo u jednom smjeru – pomoći maloj Barbari. A ako netko želi to učiniti privatno, može uplatom na račun: BARBARA KECMAN IBAN: HR9023900013221236137 SWIFT: HPBZHR2X. (www.orahovica.hr)

Svi za Barbaru - u akciju su se ukljuèili i uèenici, uèitelji i roditelji djjece osnovne škole u Orahovici

Share Button