Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

08. ožujka 2017.

Sportske igre mladih: Službeni početak Coca Cola Cupa 14. ožujka u Orahovici

Virovitičko-podravska županija bit će domaćin prvog ovogodišnjeg natjecanja Coca Cola Cupa, najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj.

Prijave za Coca Cola Cup 2017. u punom su jeku i ove godine očekuje se više od 3.000 prijavljenih ekipa. Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org.ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Prijaviti svoju ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba u pratnji).

Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vaš grad ili županiju možete potražiti na: http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017 

Coca Cola Cup nogometno je natjecanje u sklopu Sportskih igara mladih čija nas velika završnica očekuje i ove godine u Splitu, krajem kolovoza. Jedinstvena je to prilika za sve hrvatske školarce da provedu četiri nezaboravna dana na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora. Coca cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.

Sve najbolje od Sportskih igara mladih pratite, dijelite i lajkajte na našoj Facebook stranici “Sportske igre mladih” i instagramu: igremladih_hr (http://igremladih.org/)

Share Button