Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. ožujka 2017.

Međunarodni dan Downovog sindroma: Osigurajte si šarenu čarapu ove subote u Virovitici

Virovitički gradski trg ove će subote, 18. ožujka u 10,00 sati biti ispunjen šarenim čarapama, simbolom Međunarodnog dana Downovog sindroma koji se obilježava na prvi dan proljeća, 21. ožujka. Upravo je tim povodom pokrenuta kampanja na hrvatskoj fundraising platformi Čini pravu stvar kojom se žele prikupiti financijska sredstva za Udrugu za Down sindrom Virovitičko-podravske županije.

Svi oni koji online donacijama podrže ovu akciju osigurat će si čarapu sa svojim imenom koju će izraditi mališani s Downovim sindromom, a one će odmah biti i izvješene na Trgu. Izazove je još uvijek moguće podržati uplatom donacija na web stranicama Čini pravu stvar.

Pozivnica - Dan Down-a

Povodom mjeseca svjesnosti o Downovom sindromu na Čini pravu stvar pokrenuto je nekoliko dobrotvornih akcija pomoću kojih se donacijama pomaže radu udruga koje brinu o mališanima s Downovim sindromom i njihovim roditeljima, a uplaćeni novčani iznos se direktno bez provizije prosljeđuje na račun udruge.

Čini pravu stvar je jedinstvena online društvena platforma koju je pokrenuo Vipnet u lipnju prošle godine. Ona svakome omogućuje da se angažira i na jednostavan način uz pomoć prijatelja i poznanika prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru, a time svatko dobiva mogućnost izravno pomoći prikupljanjem priloga te postaje pozitivni pokretač u svojoj zajednici. Podržite rad Udruge za Down sindrom Virovitičko-podravske županije donacijama, obucite i ponesite šarene čarape i budite dio velike proslave u središtu Virovitice. (www.vpz.hr, Fotografija: hrt.hr)

Share Button