Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

01. svibnja 2017.

VIDEO: Briljantnim finišom Stela Poljanac je donijela svom klubu naslov prvaka Hrvatske što je već ranije uspjelo Marinu Bloudeku

Virovitički atletski duo, Stela Poljanac i Marino Bloudek, ne prestaju silaziti s vrhova atletskih rezultata ma gdje se god pojavili. U Osijeku je održano Prvenstvo Hrvatske u štafetama i tu je ovaj VTC dvojac, koji nastupa za AK Agram iz Zagreba, uzeo dvije zlatne medalje.

U štafeti u kojoj se trči 1200-400-800-1600 metara, Marino Bloudek je startao prvi i nakon što je on donio „svemirsku prednost“ pred suparnicima, ostatak družine u sastavu Antonio Kovačić, Sven Cepuš i Antun Pavelić, lakoćom je iznio svoje dionice do kraja.

vep9us9l

Na istoj dionici, kod djevojaka, Stela Poljanac je odnijela ključnu rolu. Na 800 metara je prvo stigla, potom prestigla suparnice, te posljednjoj od četvorke (Katarina Vukančić) podarila prednost od 20 metara koju ona nije ispustila pa se je kvartet u sastavu: Tina Šmid, Eli Pevec, Stela Poljanac i Katarina Vukančić okitio zlatom. Čudesni dio kako Stela prestiže direktnu suparnicu, pogledajte na video od 3:30… Trener i Marinu Bloudeku i Steli Poljanac je Virovitičanin Zlatko Tot. (www.vpz.hr, Fotografije: www.atletskiklubagram.hr i icv.hr)

14zz1ico

Share Button