Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. lipnja 2017.

Od 16 kandidatkinja za Miss Sporta Hrvatske, tri su iz Virovitičko-podravske županije: Upoznajte buduću novinarku, rođenu Slatinčanku – Emu Brajdić

Uz Virovitičanku Barbaru Špoljar i Slatinčanku Mašu Radojević, Ema Brajdić je treća kandidatkinja iz Virovitičko-podravske županije koja će u finalu, 30. lipnja, u Ivanić Gradu „loviti“ titulu najljepše.

Ema Brajdić (23) izgleda besprijekorno, a svaki dan je u teretani i vježba. Zato je već na svom prvom natjecanju u bikini fitnessu osvojila medalju, a ujedno je i doprvakinja Hrvatske.
– Trenutačno sam na zadnjoj godini preddiplomskog studija novinarstva u Koprivnici, a dogodine ću na diplomski studij komunikologije i odnosa s javnošću u Varaždinu. Želim biti uspješna poslovna žena. Zanima me kako se rješavaju konflikti i krizne situacije u tvrtkama. Bikini fitness mi je druga omiljena stvar uz studij jer me čini sretnom, ispunjenom i što je najvažnije – zdravom i energičnom. Svaki dan sam u teretani i uživam u svakom treningu i obroku jer sam jako stroga i organizirana osoba. Cilj mi je profesionalno se baviti time te ići na natjecanja u Hrvatskoj i šire. Planiram se time baviti i dalje pa nakon diplomskog studija namjeravam upisati i Fitness veleučilište kako bih imala licenciju trenerice fitnessa i bodybuildinga – rekla je ambiciozna i simpatična Ema iz Slatine, rođena 2. kolovoza 1994. godine. (www.vecernji.hr, Fotografije: direkcija izbora Miss Sporta Hrvatske, vecernji.hr, Facebook)

Share Button